BECK’SPERIENCE a electrizat peste 3000 de fani

Apropo.ro / 06.06.2008, 18:42
BECK'SPERIENCE a electrizat peste 3000 de fani
Maratonul BECK'SPERIENCE a zguduit Sala Polivalenta cu ritmuri electro-alternative combinate cu efecte vizuale a unor trupe cunoscute.

Mai bine de 6 ore maratonul BECK’SPERIENCE a zguduit Sala Polivalenta cu ritmuri electro-alternative combinate cu efecte vizuale a unor trupe ce au excelat in acest domeniu.

Incepand cu ora 21:30 au urcat pe scena Suie Paparude, Addictive TV, Goldfrapp, Stereo MC’s, Kraak & Smaak si belgienii Vive la Fete.

Desi spectacolul a inceput mai tarziu decat era planificat acest neplacut eveniment a fost complet trecut cu vederea odata ce spectacolul audio-vizual a debutat odata cu urcarea pe scena a celebrei trupe romanesti Suie Paparude.

Dupa inceputul exploziv al celor de la Suie Paparude a urmat prestatia de excelenta a formatiei Addictive TV. Exact cum sugereaza si numele formatiei, aparitia pe scena a formatiei a facut ca aproape 3000 de participanti la BECK’SPERIENCE sa devina dependenti de colajele de imagini ale trupei electro. Elvis Priesley, Freddie Mercury, Jimi Hendrix, Led Zeppelin au fost doar cateva dintre celebrele formatii surprinse in ritmurile de efect ale Addictive TV.

Stereo Mc's Au urmat cei mai asteptati dintre toti invitatii spectacolului – Goldfrapp – cu un show ce a durat nici mai mult nici mai putin de 75 de minute.

Goldfrapp a fost urmat de trupa londoneza Stereo MC’s, ce a electrizat publicul cu un DJ set de amploare, fara ajutorul calculatorului, doar cu simpla manuire a unui disc de vinil.

Urmatorul episod al show-ului a fost oferit de trupa Kraak & Smaak, urmata de belgienii de la Vive la Fete, trupa ce a socat audienta prin aparitia provocatoare a solistei.

Cu alte cuvinte BECK’SPERIENCE este unul dintre cele mai reusite evenimente electro-alternative din ultima perioada.


Pentru mai multe imagini de la BECK’SPERIENCE click aici.

Sursa Foto: Cosmin Bararu