BEHEMOTH cântă la Bucuresti, pe 21 aprilie 2015

De: Carmen Ulian / 20.10.2014, 16:00
BEHEMOTH cântă la Bucuresti, pe 21 aprilie 2015
Polonezii de la Behemoth revin la București anul viitor, pe 21 aprilie, pentrui un concert în clubul Colectiv.

După ce METALHEAD a contribuit la showul în premieră Behemoth din România, în 2007, cu mare onoare vă anunțăm că pe 21 aprilie 2015 polonezii revin la București, în clubul Colectiv. Concertul face parte din turneul european al trupei, care promovează noul lor album.

Polonezii de la Behemoth vor susține un show de aproape două ore, plin de efecte pirotehnice, pe o scenă construită special pentru acest turneu, cu decoruri și recuzită pe măsură. Prima trupă confirmată în deschidere este cea formată din elvețienii de la Bolzer (black death metal – Zurich). În curând vor fi confirmate și alte nume pe afiș.

Showul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc între 12 și 14 iunie în București, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, The Sirens, Triptykon, Antimatter și Primordial, ca să enumerăm doar câteva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scenă celui mai titrat festival de metal românesc.

behemoth

Biletele pentru concertul Behemoth au fost puse în vânzare pe www.iabilet.ro (plată cu cardul, paypal, OP sau ramburs) și în rețeaua fizică IaBilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour din toată țara) la urmatorele prețuri:

– 50 de lei primele 100 de bilete (număr limitat ce nu va fi suplimentat)

– 55 de lei după epuizarea acestora, până pe 15 februarie 2014

– 60 de lei până pe 3 aprilie 2014

– 70 de lei după 10 aprilie și la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, așa că grăbiți-vă să vă luați bilete, se anunța un show sold out!

Behemoth sunt o trupă poloneză de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ și 10 albume de studio. Până în 1990, trupa cânta un black metal clasic, standard, cu versuri păgâne, dar apoi se reprofilează pe teme oculte și thelemice, după spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: „Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love îs the law, love under will.”. Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni soliști de metal la ora actuală, a avut grijă să păstreze stilul caracteristic al trupei încă de la începuturile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alături de vocea sa cu influențe orientale. Deși trupa a fost arondată mai multor stiluri, Nergal mereu a susținut că Behemoth nu aparține niciunei categorii, stilul lor fiind unic și aparte.