Bellucci – Trebuie aplicata clonarea!

Apropo.ro / 29.04.2005, 14:19
Bellucci - Trebuie aplicata clonarea!
Dupa ce ca e o frumusețe perfecta, mai e și stilata, culta, inteligenta, vorbește fluent franceza și vrea sa fie o actrița autentica. S-a spus despre ea ca e un motiv suficient pentru aplicarea clonarii și ca e o gluma cruda facuta de natura pentru a


Dupa ce ca e o frumusețe perfecta, mai e și stilata, culta, inteligenta, vorbește fluent franceza și vrea sa fie o actrița autentica. S-a spus despre ea ca e un motiv suficient pentru aplicarea clonarii și ca e o gluma cruda facuta de natura pentru a aduce barbații în pragul nebuniei.

Rolul de vampirița din „Dracula” (1992) a marcat debutul ei american. Însa thriller-ul francez „L’ appartement” (pentru care a primit o nominalizare la César) a facut-o celebra. Tulburatorul „Malcna”, care a obținut 14 nominalizari, printre care cea la Globul de Aur pentru cel mai bun film strain, „Under Suspicion”, în care o juca pe soția lui Gene Hackman și „Le Pacte des loups” i-au consolidat cariera.

Statutul de vedeta internaționala a venit însa dupa rolul din partea a doua a trilogiei „Matrix”, unde a jucat un rol de 8 minute, dar de efect: Persefona, cea care îl ravașea pe Neo cu sarutul ei.

Cea mai mare provocare a carierei a fost însa, de departe, „Irréversible” (2002), filmul ce împinge povestea unui viol dincolo de limita suportabilului. Superba Bellucci a dat totul, din punct de vedere actoricesc, alaturi de partenerul ei din film, Vincent Cassel, care este și soțul ei.

S-a spus atunci ca asemenea experiența va farama și cuplul lor real, dar nu a fost așa, iar de curand celor doi li s-a nascut primul copil.

De altfel, este cunoscuta deja ambiția Monicai Bellucci de-a fi o actrița adevarata, nu doar o apariție superba.

Citește mai multe despre frumoasa Bellucci numai din

Tags: