Belmondo nu mai poate? S-a despărțit de iubită!

De: Marian Andrei / 02.10.2012, 14:21
Belmondo nu mai poate? S-a despărțit de iubită!
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a despărțit de iubita sa Barbara Gandolfi, fostă model Playboy și concurentă la titlul de Miss Belgia.

Avocatul lui Belmondo a declarat AFP că „Belmondo a venit să mă vadă atât ca prieten, cât și ca avocat. Ca prieten mi-a spus că după ce a petrecut câțiva ani frumoși alături de Barbara Gandolfi, acum a părăsit-o„. „Știu foarte bine ce s-a întâmplat și i-am dat dreptate lui Jean-Paul pentru că a pus punct acestei aventuri. Jean-Paul și-a trăit întotdeauna viața așa cum a dorit„, a adăugat același avocat, care nu a dorit să precizeze motivul despărțirii actorului francez.

În vârstă de 37 de ani, Barbara Gandolfi, fost model Playboy și fostă finalistă a concursului Miss Belgia, a fost audiată de mai multe ori din anul 2009 de către justiția belgiană și cea franceză, în cadrul unei anchete financiare, ca și fostul ei soț, Frédéric Vanderwilt, administrator al unor cluburi de noapte din Belgia și Dubai și al unei firme specializată în distribuția de băuturi răcoritoare.

Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 79 de ani, a fost auzit de cel puțin două ori vorbind în public despre un împrumut de 200.000 de euro pe care actorul ar fi fost de acord să i-l acorde iubitei sale, pe care a cunoscut-o în iunie 2008 într-un restaurant de pe Coasta de Azur.

 

Jean-Paul Belmondo s-a căsătorit în 1953 cu Elodie Constantin, cu care a avut trei copii: Patricia, Florence și Paul. În 1966, cei doi au divorțat din cauza intens mediatizatei aventuri pe care actorul francez a avut-o cu actrița Ursula Andress.

În 1989, Belmondo a cunoscut-o pe Nathalie Tardivel, care avea pe atunci 24 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002. Pe 13 august 2003, pe când avea 70 de ani, Jean-Paul Belmondo a devenit tată pentru a patra oară, după ce soția lui de atunci a născut o fetiță, Stella Eva Angelina. Actorul a divorțat de Nathalie Tardivel în 2008.