Belodedici: „Steaua si-a pierdut stilul de joc traditional”

Apropo.ro / 16.06.2009, 13:57
Belodedici:
Miodrag Belodedici a fost invitat la videochat-ul organizat de SportLaMinut.ro.

Miodrag Belodedici a fost invitat la videochat-ul organizat de SportLaMinut.ro. Principala tema abordata a fost legata de centrele de copii si juniori. Totodata, el a vorbit si despre situatia de la Steaua.

„Cea mai mare problema la Steaua este ca si-a pierdut stilul de joc traditional. Au luat jucatori straini sperand ca acestia vor impune un alt stil, dar Dayro si Toja nu au reusit acest lucru”.

„Nu am avut nicio propunere de a lucra la Steaua sau la alt club din liga 1. La Dinamo nu as lucra, am lucrat la doua “Stele” si raman fidel acestui simbol”.

„La ambele „Stele” m-am simtit bine. Am prieteni in ambele echipe. Sarbii au fost mai liberi, mai deschisi spre democratie. Nu am avut nicio oferta de la AC Milan in 1989, au fost doar speculatii. M-au dorit Valencia, Sampdoria si Anderlect”.

„Avem o problema cu antrenorii din Liga 1. Ei trebuie sa se mai specializeze, mergand la diferite cursuri. Antrenorii straini sunt mult mai organizati, mai tacticizati. Cer jucatorilor lucruri punctuale. Pregatirea este un lucru foarte important. Pregatirea fizica si mentala este o problema majora la cluburile din Liga 1. Echipele romanesti nu pot lega cateva jocuri bune consecutive, se bazeaza doar pe forma de moment".

Mai multe detalii despre videochat-ul cu Belodedici, pe SportLaMinut.ro

Foto: Cosmin Bararu