Ben Affleck, din nou tatic! Jennifer Garner asteapta al treilea copil

Apropo.ro / 24.08.2011, 14:50
Ben Affleck, din nou tatic! Jennifer Garner asteapta al treilea copil
Actrita Jennifer Garner va deveni din nou mama. Ea si Ben Affleck asteapta venirea pe lumea a celui de-al treilea copil al lor.

Actrita Jennifer Garner confirma, prin purtatorul ei de cuvant, ca va deveni mama a treia oara.

S-a vehiculat de mule ori pana acum ca Jennifer ar fi din nou gravida, datorita hainelor largi pe care le-a purtat la un moment dat si a unor „unghiuri inestetice” din care au fost facute unele fotografii cu ea, din care reiesea ca vedeta avea un abdoment proeminent.

Reprezentantii cuplului de actori sustin ca ei sunt foarte incantati ca isi vor extinde familia. „Intotdeauna si-a dorit trei copii. Acesta a fost planul ei dintotdeauna”, a marturisit o sursa.

Jennifer Garner, Ben Affleck si fiicele lor

Ben (39 de ani) si Jennifer (39 de ani) s-au casatorit in 2009 si au deja doi copii, pe Violet (5 ani) si pe Seraphina Rose Elizabeth (2 ani).

Actrita, care inca se ocupa de cariera si nu vrea sa renunte la aceasta, a declarat intr-un interviu pe care l-a acordat in aprilie cum reuseste sa impace viata profesionala cu cea personala.

„Trebuie sa ai o dadaca geniala si un sot care te sustine. Luam lucrurile treptat – este greu si nu atat de minunat cum cred oamenii, dar ne descurcam si atat timp cat copiii sunt fericiti, totul este bine”, a spus Garner.