Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

De: Ana Obretin / 19.01.2021, 09:23
Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

Final de lună de miere pentru actorii Ben Affleck și Ana de Armas, care s-au despărțit recent. Potrivit unor surse, Ana este cea care a luat decizia, din cauza certurilor frecvente între ei, dar despărțirea a avut loc pe care amiabilă. 

Actrița cubanezo-spaniolă în vârstă de 32 de ani și starul american erau împreună de aproape un an. Cei doi locuiau împreună în Los Angeles, iar Ben le-a prezentat-o și celor trei copii pe care îi are cu fosta soție, actrița Jennifer Garner. Affleck și De Armas s-au cunoscut în timp ce filmau pentru lungmetrajul „Deep Water”. Ultima dată când Ben și Ana au fost văzuți împreună a fost în urmă cu două luni. 

(FOTO: Ben Affleck și Ana de Armas)

Ana de Armas a avut o ascensiune rapidă la Hollywood în ultimii ani. Pentru rolul din filmul “Knives Out”, unde a jucat alături de Daniel Craig, a fost nominalizată la Globurile de Aur. Cei doi s-au reunit pentru cel de-al 25-lea film „James Bond”, “No Time to Die”, care va fi lansat anul acesta.

Affleck, în vârstă de 48 de ani, a primit două Oscaruri, ca producător al filmului “Argo” (2012) și ca scenarist al peliculei “Good Will Hunting” (1997), trofeu pe care l-a împărțit cu prietenul Matt Damon. Actorul este cunoscut pentru problemele cu dependența de alcool.

CITEȘTE ȘI:  Ben Affleck şi Ricky Martin, protagonişti într-un videoclip al artistului portorican Residente

FOTO: Profimedia Images