Ben Affleck şi David Fincher, remake după un film de Alfred Hitchcock

Apropo.ro / 15.01.2015, 09:37
Ben Affleck şi David Fincher, remake după un film de Alfred Hitchcock
Ben Affleck şi David Fincher vor să colaboreze din nou şi să realizeze împreună un remake al filmului "Străini în tren/ Strangers on a Train", de Alfred Hitchcock.

Intitulat „Strangers”, noul proiect cinematografic al actorului Ben Affleck şi al regizorului David Fincher va spune povestea unui star de cinema, aflat în plină campanie de promovare a unui film în sezonul Oscarurilor, al cărui avion privat tocmai se defectase. Actorul primeşte propunerea de a ajunge la Los Angeles la bordul unui alt avion deţinut de un străin bogat şi misterios.

Ţinând cont de preferinţele regizorului David Fincher pentru filmele noir, „Stranger” va fi cel mai probabil realizat în acelaşi stil întunecat ca şi pelicula originală din 1951, în care rolurile principale au fost jucate de Farley Granger şi Robert Walker.

În filmul original regizat de Hitchcock, intriga oscilează în jurul a doi străini care se întâlnesc în tren şi discută ideea de a face „un schimb de crime” – o idee pe care unul dintre cei doi o şi pune în aplicare.

Affleck şi Fincher au avut, de curând, succes cu filmul „Fata dispărută/ Gone Girl”, peliculă ce a generat încasări de peste 365,3 milioane de dolari

Mai multe detalii, pe mediafax.ro