Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat că vor să divorţeze

Apropo.ro / 01.07.2015, 13:00
Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat că vor să divorţeze
Actorii americani Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat, marţi, la doar o zi după cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor, că vor să divorţeze, informează Reuters.

„După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştri. Vă rugăm să le respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”, au declarat cei doi actori hollywoodieni într-un comunicat de presă comun.

Potrivit unei surse, Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în urmă cu aproximativ şase luni.

Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane care au publicat de curând o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Cei doi actori americani au trei copii împreună – Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Sursa: MEDIAFAX