Ben Affleck va juca rolul „Batman” în continuarea filmului „Man of steel”

De: Gabriela Voicu / 23.08.2013, 16:00
Ben Affleck va juca rolul
Actorul american Ben Affleck (41 de ani) a semnat cu studiourile Warner Bros. pentru a prelua de la Christian Bale rolul Batman.

Actorul american Ben Affleck (41 de ani) a semnat cu studiourile Warner Bros. pentru a prelua de la Christian Bale rolul Batman, a anunțat ieri presa americană. Bale, care a interpretat rolul omului-liliac în trilogia cinematografică „Batman” regizată de Christian Nolan, a anunțat că nu dorește să reia acest rol.

Cei de la Warner Bros. au anunțat în iulie că vor să îi reunească pe super-eroii Superman și Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru 2015 și care va fi o continuare a lungmetrajului „Man of Steel: Eroul”, cel mai recent film din franciza „Superman”, lansat în acest an.

Man of Steel – Official Trailer #2

Filmul, care nu are deocamdată titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja în spatele camerei pentru a regiza „Man of Steel: Eroul”, iar britanicul Henry Cavill va relua rolul Superman.

„Man of Steel: Eroul”, avându-i în distribuție pe Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane, a relansat cu succes franciza „Superman”, generând încasări mondiale de peste 650 milioane de dolari.

Ben Affleck își înscrie numele pe o listă cu actori celebri care l-au interpretat pe Batman, precum Michael Keaton, George Clooney și Christian Bale, în trilogia „Dark Knight”, regizată de Christopher Nolan. Atât Batman, cât și Superman, fac parte din universul DC Comics, deținut de Warner Bros Entertainment, o divizie a grupului Time Warner Inc.