Ben Stiller. APROPO, azi am chef de… (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 27.07.2014, 08:00
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele internaţionale…

Se pare că este o modă printre actorii de la Hollywood să practice Stund-up paddlind, iar actorul din “Zoolander” nu face excepţie. Ben Stiller îşi petrece vacanţa în Hawaii şi a fost surprins vâslind în picioare pe o placă de surf. Se pare că asta este plăcerea lui cea mai mare! Prin urmare, Ben Stiller ar avea chef de o sesiune de…  Stund-up paddlind.

Ce este Stand-up Paddling? Un sport nou care câştigă tot mai mulţi adepţi. Nu necesită o pregătire specială  şi poate fi practicat de către oricine aproape oriunde există apă – fie că e vorba de un râu, de un lac sau de mare. Şi are mare căutare printre vedete pentru că le lucrează absolut toţi muşchii corpului. Datorită poziţiei verticale, senzaţia pe apă e extraordinară, plus că se pot bucura de o perspectivă mult mai bună, fiind mult deasupra nivelului apei.