Ben Stiller este în Polonia cu Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați pentru a sprijini efortul umanitar din Ucraina

De: Nicoleta Lepădatu / 19.06.2022, 17:44
Ben Stiller este în Polonia cu Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați pentru a sprijini efortul umanitar din Ucraina

Ben Stiller și Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați se asociază pentru a-i sprijini pe cei care fug din Ucraina în timp ce războiul cu Rusia continuă.

Într-o postare care apare și pe pagina de Instagram pentru refugiați ONU, este distribuită o fotografie cu Stiller vorbind cu personalul ICNUR în Polonia. Actorul spune cum învață, împărtășește povești și oferă sprijin celor care au nevoie.

„Sunt aici pentru a învăța, pentru a împărtăși povești care ilustrează impactul uman al războiului și pentru a amplifica apelurile la solidaritate”, a spus el. „Sper că veți urmări și vă veți împărtăși propriile mesaje de sprijin, pentru oamenii care și-au părăsit casele din Ucraina și pentru oamenii care au fost forțați să fugă peste tot în lume. Toată lumea are dreptul să caute siguranță. Oricine, oriunde, oricând.”

 

Ben Stiller s-a alăturat altor celebrități, inclusiv Sean Penn, Angelina Jolie și Mila Kunis, care au susținut eforturile umanitare în Ucraina, în timp ce țara continuă să sufere de pe urma invaziei ruse.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Stiller va regiza și va juca împreună cu Cate Blanchett în adaptarea pentru marele ecran a serialului ”The Champions”