Ben, umilit de iubita lui, Diana: ”Nu am ştiut că pe toată durata relaţiei mele a avut un amant!”

De: Alexandra Necsoiu / 20.06.2017, 14:46
Ben, umilit de iubita lui, Diana: ”Nu am ştiut că pe toată durata relaţiei mele a avut un amant!”
Povestea continuă pe „Insula iubirii”, astfel că episodul de luni seara i-a adus în Thailanda pe Nicoleta şi pe Cătălin, noul cuplu care trece prin testul iubirii şi al încrederii. Cei doi concurenţi au constatat cu uimire câte lucruri s-au întâmplat în cele şase zile petrecute de colegii lor pe insulă.

Diana s-a îmblânzit alături de Andy şi cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste pe insulă, concurenta spunând că vrea să aprecieze din plin ceea ce simte în prezent. DeeDee a început să flirteze din ce în ce mai mult cu Robert, chiar în momentul când a apărut Nicoleta, noua concurentă, care a declarat înainte de a veni pe insulă că el este ispita ei preferată.

În acest episod, băieţii au avut parte de prima ceremonie a focului, în care cu toţii au văzut imagini cu partenerele lor şi au dezbătut intens declaraţiile sau comportamentele acestora. Această ceremonie a stârnit în concurenţi multe nesiguranţe, agitaţie şi emoţii pe care unii dintre ei nu le-ar fi recunoscut până atunci.

Tot în acest episod telespectatorii Antena 1 au urmărit reacţiile lui Liviu de când a sosit în Thailanda, acesta arătându-şi nemulţumirea despre alte lucruri, mărunte, fără a spune ce îl măcina de fapt. La primele ore în Thailanda, el i s-a plâns Biancăi că e prea cald, drumul prea lung, că nu-i place mâncarea sau spunându-i că sigur testul nu va fi uşor, aceasta neîmpărtăşindu-i starea de spirit însă şi criticându-l pentru negativism şi pretenţii.

După vizita lui Sorin, când acesta a venit să o ia pe Bianca la micul dejun din resortul în care cei doi concurenţi îşi petreceau ultimele 24 ore împreună înainte de a merge fiecare pe insula lui, nemulţumirea lui Liviu a crescut. Deşi a încercat să se arate nepăsător, în cele din urmă şi-a manifestat enervarea în faţa membrilor echipei, şi, ca şi Aurel, era deranjat nu atât că partenera a plecat, ci că el a rămas singur.

Eu ca bărbat m-am înjosit, în sensul că am stat acolo singur, mă pun să mănânc singur, pentru mine e jalnic”, a declarat acesta, în ciuda faptului că fusesese anunţat că testul insulei a început. Nemulţumirile lui au continuat cu lipsa unui dulap suplimentar în cameră şi cu programul de filmare. Însă, din momentul în care a crezut că nu va fi niciun pericol cu Bianca la Minitel, el şi-a transformat şederea într-o vacanţă, făcând diverse activităţi cu ispitele. Până când a început să ia în calcul faptul că e posibil să îşi piardă partenera. Şi, deşi ştia regulile emisiunii, cum că nu o poate vedea pe Bianca până la finalul testului lor, a insistat să se întâmple acest lucru. În urma răspunsului negativ, el a început şantajul, ameninţând că nu mai iese din cameră sau încercând să-i coopteze pe colegii de insulă într-o revoltă, fără niciun rezultat. În cele din urmă, el s-a gândit să saboteze ispitele. Astfel, va pune un anunţ scris de mână că nicio femeie nu va intra în camera lor, fără acceptul lui sau a lui Ben, nedorind să răspundă la întrebarea „ce ar putea face o femeie dacă doar ar intra în cameră”. Inclusiv la ceremonia focului el a fost ironizat de colegi pentru plângerile legate de mâncare sau de faptul că lipsesc fructele, aspecte infirmate de ceilalţi bărbaţi şi dovedindu-se prin imagini că avea fructe în cameră. Radu l-a încurajat pe Liviu să vorbească deschis şi să spună ce îl deranjează cu adevărat.

La ceremonia focului, Aurel a auzit declaraţiile Alexandrei şi a fost foarte deranjat de faptul că partenera lui vorbeşte deschis despre supărările ei legate de bani şi de faptul că duce greul casei şi al familiei din punct de vedere financiar. Aurel, pe de altă parte, ţine secret sărutul cu Maria, crezând că nu ştie nimeni, iar scopul ispitei este să îl facă pe acesta să îşi declare public atracţia faţă de ea.

Pentru prima oară, înainte să înceapă ceremonia focului, Ben spune că nu mai crede că Diana se joacă, ci că e posibil să se îndrăgostească de Andy. El va vedea două filme cu Diana, în primul auzind-o cum vorbeşte despre viaţa lor sexuală, ce nu funcţionează între ei şi că pe parcursul relaţiei cu el ea a avut şi un amant. Al doilea film a conţinut imagini despre povestea Dianei şi a lui Andy, arătându-o pe concurentă foarte fericită. Totuşi, după ce vede aceste imagini, el revine la ideea că ea îşi bate joc de ispită şi că se va opri. La vederea geloziilor partenerei şi a modului cum DeeDee începe să flirteze cu ispita, lui Robert nu i se pare nimic în neregulă, spunând este aşa cum o cunoaşte el.