Bendeac: „Am pierdut o femeie minunată, n-am reușit să scap de depresii și pastile”

De: Mia Nicolescu / 16.06.2012, 12:05
Bendeac:
Mihai Bendeac s-a confesat pe Facebook: "Trebuie să dispar o perioadă. Să cunosc oameni noi, locuri noi, alt gen de femeie".

În spatele personajelor amuzante pe care le interpretează pentru a-și face fanii să râdă și să se simtă bine, se ascunde un Mihai Bendeac trist, dezamăgit, cu multe regrete, un bărbat sensibil care dorește să iubească.

Mihai Bendeac

În ultimul an am fost dezamăgit de multe persoane, am pierdut o femeie minunată, n-am reușit să scap de depresii și pastile, nu mi-am găsit răgaz să-mi fac prieteni noi și m-am însingurat în muncă (dar nu numai) până în punctul în care am realizat că solitudinea extremă e dăunătoare. Trebuie să dispar o perioadă. Să-mi fac de cap. Să cunosc oameni noi, locuri noi, alt gen de femeie, alt gen de mâncare, să fumez alt gen de țigări, să beau alte băuturi, să vorbesc despre altceva, să lucrez cu sau pentru oameni noi și să cânt. Dar, mai presus de toate, să iubesc. Orice. Și un câine. Am uitat să iubesc. În afară de teatru și familie, nu știu dacă am iubit ceva sau pe cineva cu adevărat”, a scris Bendeac.