Bendeac: „Când l-am lãsat acolo, parcã mi-am lãsat copilul!”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:07
Bendeac: „Când l-am lãsat acolo, parcã mi-am lãsat copilul!”
Cel mai nou sezon X Factor care va avea premiera duminică, 26 august, de la ora 20.00, revine la Antena 1 cu multe noutăţi. Mihai Bendeac şi Vlad Drãgulin au avut parte de experienţe unice în timpul caravanei X Factor

În cadrul călătoriei făcute prin ţară, cu scopul de a cunoaşte mai bine concurenţii X Factor şi de a-i vedea în mediul lor, Mihai Bendeac a salvat de la moarte un căţel, care se afla pe un pod, la o înãlţime foarte mare şi pe lângã care treceau maşini în mare vitezã.

”Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort şi pe cale a fi lovit”, îşi aminteşte Mihai Bendeac, care mai spune cã imediat s-a creat o legãturã între el şi cãţel. „Era tot timpul cu ochii la mine. În momentul ãla m-am înmuiat complet. Imposibil sã-l las aici!”, a mãrturisit prezentatorul „X Factor”, care i-a gãsit imediat şi un nume.”El este Ics”.
Şi cum caravana X Factor trebuia sã-şi urmeze drumul, iar Ics avea nevoie de îngrijire de specialitate, Mihai Bendeac i-a gãsit un adãpost pentru câteva zile. „Am zis > Parcã spunea „cui mã laşi? De atunci am spus: o sã-i gãsim un stãpân. Când l-am lãsat acolo, parcã mi-am lãsat copilul, aşa am avut senzaţia!”, mai spune Mihai Bendeac.

În prezent, Ics se aflã la adãpostul Help Lăbuş, din Galaţi şi îşi cautã stăpân, o persoană care să-l iubească şi să-l îngrijească. Şi pentru că toată echipa X Factor s-a ataşat foarte mult de căţel, şi au ţinut legãtura cu cei de la adãpost, persoana care-l va adopta va face şi ea parte din marea familie a show-ului de la Antena 1 şi va primi o invitaţie în marea finală live X Factor, unde va veni însoţită de micuţul Ics şi unde-i va putea cunoaşte pe prezentatori şi juraţi.
Pentru ca adopţia sã fie posibilã, noul stãpân al lui Ics va trebui sã furnizeze adãpostului Help Lãbuş din Galaţi lunar o poză cu el şi să anunţe atunci când sunt probleme urgente şi nu îl mai pot îngriji, pentru a fi preluat din nou în adăpost.

 

Tags: