Bendeac, cucerit de o filipinezã: „Dacã şi cânţi pe cât de bine arãţi, va fi absolut minunat!”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 10:56
Bendeac, cucerit de o filipinezã: „Dacã şi cânţi pe cât de bine arãţi, va fi absolut minunat!”
Conturat drept „avocatul” concurenţilor şi deopotrivã susţinãtorul lor în cel de-al optulea sezon „X Factor” la Antena 1, actorul Mihai Bendeac a trãit la intensitate maximã perioada audiţiilor. Alãturi de Vlad Drãgulin, Mihai Bendeac a avut ocazia sã vadã primul concurenţii, şi nu de puţine ori s-a vãzut nevoit sã recunoascã faptul cã îi place foarte mult acest lucru.

S-a vãzut foarte clar asta şi când în faţa lui şi-a fãcut apariţia o tânãrã domnişoarã de 28 de ani, de origine filipinezã, care l-a fãcut pe Mihai Bendeac sã exclame: „Dacã prestaţia ta pe scenã va fi în concordanţã cu felul în care arãţi, atunci totul va fi absolut minunat!”, i-a spus el tinerei. Prezenţa iubitului fetei în culise nu l-a descurajat deloc, aşa cã înainte de a intra pe scenã i-a mai urat: „Sã fie o prestaţie la fel de bunã cum eşti tu!”.  Cum a reacţionat iubitul fetei şi cum au cântãrit juraţii prestaţia ei, rãmâne de vãzut marţea aceasta, de la 20:00, în cadrul celui mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marţi, de la 20:00, la Antena 1.