Bendeac: “Toatã viaţa am susţinut cã dragostea nu trebuie sã se întâlneascã niciodatã cu lucrurile profesionale!”

De: Alexandra Necsoiu / 10.10.2018, 17:37
Bendeac: “Toatã viaţa am susţinut cã dragostea nu trebuie sã se întâlneascã niciodatã cu lucrurile profesionale!”
O nouă ediţie de audiţii a adus aseară la „X Factor” alegeri muzicale cu totul şi cu totul neaşteptate. Seara de marţi la “X Factor” a fost seara talentelor muzicale fără limite. Concurenţi foarte diferiţi între ei, cu poveşti unice, dar toţi având ca numitor comun factorul X i-au făcut pe Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică să îi aplaude cu bucurie. Indiferent de mediul din care provin, de vârstă sau de meseria pe care o au, concurenţii care au luat asearã patru de “DA” au demonstrat că îşi merită din plin aprecierile.

Lavinia Florea a venit la „X Factor” cu o poveste de viaţã incredibilã. Dupã ce şi-a petrecut primii ani din viaţã într-o casã de copii, destinul a purtat-o de la rãu, la mai rãu: „Am ajuns la nişte pãrinţi maternali groaznici!” a povestit Lavinia în culisele „X Factor”. La 6 ani şi jumãtate însã a avut norocul sã ajungã într-o familie frumoasã, iar mama, cãci pe ea o considerã aceasta drept mama ei, este cea care a însoţit-o şi la concurs. Pe Mihai Bendeac însã, emoţiile l-au copleşit de-a dreptul când a aflat povestea tinerei, izbucnind în plâns în hohote. ”Nu am plâns de zece ani în public. Nu ştiu, copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid”, mărturiseşte Mihai Bendeac, în culisele X Factor. Lavinia merge mai departe cu patru de DA.

Caragia Simion este unul dintre concurenţii ce s-a întors pe scena X Factor pentru o a doua şansă. Emoţionat, dar mult mai bine pregătit, tânărul a reuşit să impresioneze juriul cu o baladă şi să le smulgă acestora nici mai mult, nici mai puţin de patru de DA. Delia, Carla’s Dreams, dar şi Ştefan Bănică au fost surprinşi de interpretarea sa şi au mărturisit că abia aşteaptă să îl vadă în etapa Bootcamp-ului, în vreme ce Horia Brenciu a observat că anul acesta, Simion este mai puternic, mai hotărât şi mai dornic de succes.

La doar 18 ani, Mălina Ciarnău a impresionat juriul încă din momentul în care a păşit pe scenă, prin apariţia sa unică, non-conformistă. Cu toate acestea, nu doar atitudinea i-a fascinat pe specialiştii X Factor, ci şi vocea sa matură, tehnică, pusă în evidenţă de o baladă cunoscută din coloana sonoră a unui film. “Ne-ai dat clasă!”, a afirmat Horia Brenciu, chiar înainte de a-i acorda un DA cu toată încrederea. De aceeaşi părere au fost şi colegii săi de la masa juriului, care au fost fascinaţi de fineţea Mălinei, dar şi de încrederea cu care aceasta a reuşit să marcheze o audiţie de succes: „E făcută pentru X Factor, pentru scenă!”, au mărturisit toţi.

Coco Marinescu, cunoscut de telespectatori de la „iUmor”, a fost una dintre apariţiele surprinzătoare pe scena X Factor în cea de-a şaptea ediţie a show-ului. După ce a mărturisit că a luat lecţii de canto special pentru această emisiune, a urcat pe scenă dornic să demonstreze că merită să ajungă în galele live. Audiţia sa i-a distrat pe juraţi, care au observat că, deşi obişnuit cu scena, Coco a avut mari emoţii. În final, tânărul a trecut în etapa următoare cu trei de DA.
Diana Zaharia, o tânãrã de doar 15 ani, din Galaţi, a pãşit foarte încrezãtoare pe scena „X Factor”. A mãrturisit încã de la bun început cã nu are emoţii, dar şi faptul cã la un moment dat a fost la un pas sã renunţe la visul sãu, muzica. „Ai fost fenomenalã, fantasticã, fabuloasã!”, i-a spus Delia, în vreme ce Horia Brenciu i-a dat întâlnire: „Ne vedem în finala X Factor!”. Diana merge mai departe cu patru de DA.

Nu la fel de veselã a fost seara pentru Alexandru Visnevschi, un tânãr de 19 ani din Chişinãu, care i-a uimit pe juraţi cu alegerea sa muzicalã.  Ştefan Bãnicã a fost cel care a întrerupt prestaţia lui Alexandru, de mai multe ori. „Timbrul tãu nu susţine genul ãsta de muzicã!”, i-a spus Delia, iar colegii sãi au susţinut-o întru totul, astfel parcursul lui pe scena „X Factor” s-a oprit aici.

Despre Eduard Nedelcu, cel care a pãşit pe scena concursului cu un tricou cu Miley Cyrus, Vlad n-a crezut, la prima vedere, cã este concurent. Spune cã a venit la „X Factor” sã se distreze cu o melodie a unui fost concurent al show-ului, Nadir, „100 de aventuri”. Pe juraţi nu i-a convins şi a reuşit sã plece acasã cu patru de nu.
Grupul format din Rone şi Bia a pãşit încrezãtori pe scenã, mãrturisindu-le juraţilor cã sunt împreunã şi în viaţa de zi cu zi. „Suntem doi oameni care se iubesc şi iubesc împreunã ceea ce fac”, le-a spus Rone acestora. Din pãcate, împreunã nu au reuşit sã îi convingã pe juraţi. „Grupul nu mi se pare ok sã treacã mai departe. Tu, Rone, da, dar într-un alt context, cu altcineva!”, a spus Ştefan Bãnicã, insã iniţial tânãrul a refuzat respectuos: „împreunã am venit, împreunã o sã mergem acasã, nu o las!”. Juraţii i-au respectat alegerea, însã Bendeac nu a putut suporta înfrângerea. „Toatã viaţa am susţinut cã dragostea nu trebuie sã se întâlneascã niciodatã cu lucrurile profesionale. Nicioadatã!”. A reuşit astfel sã îl convingã sã accepte propunerea juraţilor de a participa fãrã Bia.

Cezar Dumitrescu, un tânãr de 26 de ani din Bucureşti, a venit la „X Factor” cu gândul sã îl remarce cineva. A ales o melodie în italianã, pe care a interpretat-o foarte încrezãtor, nu înainte de a le povesti juraţilor cã a încercat sã absolve facultatea de teologie, dar nu a reuşit. „Încrederea în sine bate orice atu. Cântatul a fost mediocru, dar n-a fost suficient de rãu încât sã mã supãr”, i-a spus Carla’s Dreams, iar Delia a completat: „Tu eşti mediocrul meu preferat. Ne-ai schimbat starea”. Cezar a primit 3 de DA şi merge mai departe. 

Laura Maria Coman, 26 de ani, din Piteşti, de profesie lingvist, a mãrturisit în culise cã a cochetat vreme îndelungatã cu muzica, ba chiar pentru douã luni a cântat alãturi de Horia Brenciu.  „Îţi mulţumesc foarte mult cã ai venit la „X Factor”!”, i-a spus Horia. Tânãra i-a convins pe juraţi cã locul ei este pe scena „X Fact

Fernando Cozzolino este un italian nonconformist, a venit de la Roma şi a cucerit-o pe Delia încă din primele clipe cu ţinuta lui: ”Outfit-ul tău este uimitor, este tipic mie. Cred că ai fost în cabina mea înainte. Eşti extrem de colorat, eşti un personaj aparte”, spune jurata X Factor. Nu doar Delia a fost impresionată de apariţia sa, ci şi ceilalţi juraţi, astfel că Fernando a primit 3 de DA.

           Andreea Mera are 23 de ani, e din Bucureşti şi a dezvăluit că, deşi e obişnuită cu scena pentru că este actriţă, are mari emoţii la întâlnirea cu juraţii X Factor:„Am fost prima dată pe o scenă în urmă cu aproape douăzeci de ani, la Tip Top Minitop, unde da, Horia Brenciu era prezentator! Atunci l-am întâlnit prima dată. Acum cânt şi sunt actriţă, mi-aş dori foarte mult să joc într-un musical”, dezvăluire Andreea. Horia Brenciu este surprins de mărturisirea tinerei, dar şi de trecerea timpului: ”Aţi auzit, da? Acum douăzeci de ani, eu eram prezentator!” Spectacolul făcut de Andreea pe scenă a ajutat-o să obţină patru de DA din partea juraţilor.
Noi talente ce merită descoperite şi multe surprize, telespectatorii pot vedea pe scena X Factor în fiecare marţi, de la ora 20.00, numai la Antena 1.