Benfica dezminte interesul pentru Dica

Apropo.ro / 15.01.2008, 10:28
Benfica dezminte interesul pentru Dica
Benfica a dat publicitatii un comunicat in care neaga informatia conform careia Nicolae Dica s-a transferat la gruparea portugheza

Conducerea clubului Benfica Lisabona a dat publicitatii, luni, un comunicat pe site-ul oficial in care neaga informatia conform careia atacantul FC Steaua, Nicolae Dica, s-a transferat la gruparea portugheza si dezminte interesul pentru jucatorul roman.

"Circula un zvon in presa din Romania ca atacantul de la Steaua Bucuresti, Nicolae Dica, s-a transferat la Benfica Lisabona. Conducerea clubului Benfica dezminte aceasta informatie, negand ca exista vreun interes al societatii sportive pentru jucatorul mentionat", se arata in comunicat citat.

Cu cateva ore inainte, un purtator de cuvant al gruparii Benfica Lisabona dezmintise, pentru agentia Lusa, ca s-ar fi ajuns la un acord pentru transferul atacantului FC Steaua, Nicolae Dica. "Nu exista niciun interes pentru jucator, poate a fost o tentativa de a creste valoarea fotbalistului din partea presedintelui de la Steaua", a declarat purtatorul de cuvant, dupa ce Gigi Becali a anuntat, la Radio Info Pro cedarea atacantului Nicolae Dica la Benfica Lisabona pentru suma de patru milioane de euro, ramanand de stabilit acum doar salariul jucatorului.