Benzinăriile, interzise în piețele publice, pe spații verzi și în Centrul Istoric

Apropo.ro / 30.01.2013, 09:39
Benzinăriile, interzise în piețele publice, pe spații verzi și în Centrul Istoric
Consiliul General al Municipiului București (CGMB) interzice amplasarea benzinăriilor amplasate în piețe publice, pe spații verzi sau în zona Centrului Istoric.

Benzinăriile nu vor putea fi amplasate în piețe publice, pe spații verzi sau în zona Centrului Istoric, potrivit unor modificări asupra regulamentulului de amplasare a stațiilor de distribuție a carburanților pentru alimentarea autovehiculelor în municipiul București, aprobate marți de CGMB.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului București (CGMB), sunt aduse două modificări regulamentulului de amplasare a stațiilor de distribuție a carburanților pentru alimentarea autovehiculelor în municipiul București, votat anul trecut.

Astfel, pentru evitarea necesității modificării regulamentului ori de câte ori este modificat normativul de proiectare, vor fi luate în considerare distanțele în vigoare la data solicitării de amplasare a unei noi stații de distribuție carburanți„, se precizează, despre prima modificare, în raportul de specialitate al proiectului.

Citește mai multe detalii despre modificările CGMB privind amplasarea benzinăriilor, pe Mediafax.ro