„Beowulf”, o epopee eroica, din 31 martie pe DVD

Apropo.ro / 31.03.2008, 20:08
Filmul de animatie "Beowulf", o poveste captivanta despre curaj si maretie, apare din 31 martie pe DVD, la pretul de 59,9 Ron!

Dintr-o epoca invaluita de negura vremii, in care eroii si monstrii salasluiau in tinuturi de legenda, s-a nascut Beowulf, o poveste captivanta despre curaj si maretie, apare din 31 martie pe DVD.

Adaptare a celebrei legende medievale, Beowulf este un film de animatie, sub regia lui Robert Zemeckis, castigatorul premiului Oscar pentru cunoscuta pelicula Forest Gump.

Ray Winstone pe care l-am putut vedea in drama lui Martin Scorsese, "Cartita", da viata celui mai puternic razboinic dintre toti – Beowulf.

Mai pregatit ca niciodata, neinfricatul luptator este singurul care poate salva stravechiul tinut danez al regelui Hrothgar, de Grendel, un monstru care terorizeaza viata localnicilor.

Insa, moartea lui Grendel avea sa aduca razbunarea mamei sale, ducand la un intreg sir de blesteme care se vor abate asupra regatului.

Cu un scenariu si o poveste atractiva a carei originalitate este data de cei doi scenaristi Neil Gaiman si Roger Avary, pelicula se remarca printr-o distributie de exceptie Anthony Hopkins, in rolul regelui Hrothgar, Angelina Jolie, ce o interpreteaza pe mama lui Grendel, dar si Robin Wright Penn, Brendan Gleeson, Alison Lohman si altii.

Desi ecranizarea lui Robert Zemeckis contine multe dintre temele si personajele poemului – monstri si eroi, eternul conflict dintre bine si rau, animatia, acum disponibila si pe DVD, aduce o noua viziune asupra acestei povesti.

Filmat cu ajutorul unei noi tehnologii, Beowulf ramane un film antrenant, cu decoruri grandioase si scene spectaculoase purtate intr-o noua epoca.

Din 31 martie, Pro Video aduce pe DVD Beowulf, o calatorie indepartata intr-un teritoriu stravechi.

DVD-ul este disponibil in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 59,9 Ron.

Coperta DVD-ului u filmul Beowulf