Bere Gratis, concert aniversar plin de surprize şi emoţii

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 12:05
Bere Gratis, concert aniversar plin de surprize şi emoţii
Aniversarea de 20 de ani a formatiei Bere Gratis a avut loc aseara la Sala Palatului, intr-un spectacol plin de surprize si emotii. Melodiile formatiei au putut fi auzite in varianta adaptata pentru cor si orchestra.

Pe langa cei 120 dirijori, orchestratori, instrumentisti, Bere Gratis a avut si invitati speciali, cum ar fi Maestrul Gheorghe Zamfir, Compact sau Lora, alaturi de care au facut peste 4000 de oameni sa cante alaturi de ei. Timp de peste doua ore, Bere Gratis a oferit publicului un spectacol complet, care s-a inchis asa cum a inceput – in ropote de aplauze.

“Fabulos. Muzica noastra, la cel mai inalt nivel la care a ajuns vreodata. Am fost cu adevarat fericit in fiecare secunda petrecuta pe scena. Fiecare ora de pregatire a meritat si ar mai merita de zeci de ori inca pe atat. A fost tot ce ma asteptam si ceva peste. Multumesc tuturor celor care au impartit scena si sala cu noi.” spune Mita.

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu şi Maestrul Gheorghe Zamfir au condus orchestra formata din 90 de instrumentisti şi 20 de voci ale Corului Accoustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de către Dan Stesco (Polimoog) – compozitor si pianist, Andrei Tudor – compozitor şi dirijor, Călin Grigoriu – orchestrator şi Mariano Castro – compozitor si pianist, nominalizat la premiile Grammy.  Printre vedetele aflate la eveniment se numara Ivan Patzaichin, Gabi Balint, Bogdan Stelea sau Mihai Gainusa.

In cei 20 de ani de activitate, formatia Bere Gratis a lansat 14 albume, a avut nenumarate melodii difuzate la radio si colaborari cu Lora, Sore, Amna, Giulia, Elena Gheorghe, Shift si multi alti artisti romani.

 

Tags: