Bere Gratis lansează un nou album: „În fața ta”

Apropo.ro / 26.04.2012, 13:30
Bere Gratis lansează un nou album:
Trupa Bere Gratis va lansa noul album, "În fața ta", pe 14 iunie. Băieții pregătesc și un videoclip pentru single-ul "Povestea mea".

Băieții de la „Bere Gratis” vor lansa albumul „În fața ta”, pe care este inclusă și piesa „Povestea mea”, primul single prezentat publicului de pe noul material discografic.

Trupa pregătește și un, concert pe data de 30 mai 2012, urmând ca în această toamnă să organizeze și un super-concert.

„Bere Gratis lansează un album nou-nouț, «In fața ta», pe 14 iunie, în garajul Europa FM, cu un concert mai mic care va avea loc pe 30 mai, dar care să ajungă la urechile oamenilor care ascultă radio. Concertul mare îl pregătim în toamnă, dar până atunci puteți găsi noul nostru album, pe data de 14 iunie, la chioșcurile de ziare. Noul material semnat Bere Gratis conține opt piese și mai sunt niște surprize… „, au declarat băieții pentru protvmagazin.ro.

„O să facem și un clip pentru noul nostru single, „Povestea mea”, o piesă care va avea 2-3 versiuni și va putea fi îmbrăcată în mai multe feluri, cum sunt toate piesele Bere Gratis. Încă nu pot să vă dau mai multe detalii despre videoclip…”, au mai adăugat ei.

Noul album va conține piese ce vor avea, pe lângă stilul consacrat, și influențe electro. Bere Gratis își ține fanii la curent cu toate concertele și surprizele, pe site-ul oficial al trupei… www.beregratis.ro.

Citește mai multe detalii despre noul album Bere Gratis, pe protvmagazin.ro