Bere Gratis şi Sore petrec împreună o “Noapte caldă”

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2014, 12:38
Bere Gratis şi Sore petrec împreună o “Noapte caldă”
Începutul anotimpului în care ne curprind sentimente unice, de la nostalgie până la iubire pură, ne aduce un single pop, cu accente romantice de la Bere Gratis, într-o frumoasă colaborare cu Sore.

“E un weekend în doi ce se petrece , o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viaţa, rostită într-un cadru romantic. Răspunsul rămâne o necunoscută, pentru că viaţa îţi oferă tot timpul surprize, indiferent de experienţă acumulată”, declară Bere Gratis.

Piesa “Noapte caldă” este compusă de către trupă, iar videoclipul în regia lui Deian Carmazan îi aduce pe membrii Bere Gratis şi pe Sore într-un decor idilic, în care cea mai puternică metafora este dragostea.


„Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriză. Nu mă aşteptam vreodată să cânt alături de trupă cu care am crescut. Sunt chiar şi acum emoţionată în prezenţa lor şi tot ce îmi doresc e că piesa noastră, mesajul ei, să ajungă direct în sufletul celor care o ascultă”, povesteşte Sore.

Pentru filmările videoclipului, acţiunea s-a desfăşurat în Laguna Verde, o frumoasă locaţie din apropierea Bucureştiului, unde putem să-l vedem pe Mihai, solistul trupei Bere Gratis în compania lui Sore, într-un dans al privirilor, sub îmbrăţişarea protectoare a nopţii.

„Sunt foarte bucuros că atunci când ne dorim un duet, atât live, pe scenă, cât şi la un single, colegii de breaslă mai tineri sau cei mai experimentaţi vin cu drag să cântăm împreună. Sore este artistul manuşa pentru piesa şi cred că asta se va simţi şi atunci când asculţi piesa. Sperăm că va aduce multe audiţii cântecului şi chiar dacă piesa e uşor atipică pentru Bere Gratis şi Sore, cred că va plăcea”, declară solistul Bere Gratis.