Bere (pe) Gratis

Apropo.ro / 18.01.2005, 15:31
Bere (pe) Gratis
Cinci ani si ceva de Bere Gratis. Daca la inceput lumea venea la concerte pentru ca citisera pe afise bere gratis, adica se da bere de-a moaca, sau pentru ca se canta muzica ce aducea binisor cu muzica cantata de Dan Bittman si Holograf, intre timp lucrurile s-au mai schimbat. Bere Gratis


Cinci ani si ceva de Bere Gratis. Daca la inceput lumea venea la concerte pentru ca citisera pe afise bere gratis, adica se da bere de-a moaca, sau pentru ca se canta muzica ce aducea binisor cu muzica cantata de Dan Bittman si Holograf, intre timp lucrurile s-au mai schimbat.

Bere Gratis si-a mai lansat un album, „Post Restant”, iar Mihai Georgescu, solistul trupei aduce din ce in ce mai putin cu Danutzul care are SRL pe Romania 1. Oricum, pe Mihai comparatia cu da Bittman il flateaza, pentru ca „este unul dintre cei mai buni solisti din Romania. Nu ma deranjeaza.

Este foarte multa lume superficiala si cei care-si dau cu parerea ar trebui sa asculte mult mai insistent grupul Bere Gratis”, a declarat Mihai.

O data cu calitatea muzicii au crescut si pretentiile. Mihai nu da interviuri la telefon, iar la intalnire a intarziat cam 45 de minute. In asteptare, m-am instalat confortabil pe canapeaua desfundata din studioul de repetitii, cu cele doua boxe plasate strategic de-a stanga si de-a dreapta canapelei. Am ascultat pledoariile lui Matei (chitara) in fata colegilor de trupa, care-si dorea un solo in concertul de pe 7 februarie de la Teatrul National. Tocmai cand ma gandeam ca o sa plec de acolo si fara interviu si tare de urechi, a aparut vedeta…

Cititi articolul in intregime doar in

Tags: