Berea cu steroizi, manifest împotriva sponsorilor oficiali ai Jocurilor Olimpice

De: Gabriela Voicu / 27.07.2012, 17:40
Berea cu steroizi, manifest împotriva sponsorilor oficiali ai Jocurilor Olimpice
"Never Mind The Anabolics" este o băutură care conține substanțe energizante interzise la Jocurile Olimpice din acest an.

Compania Brewdog a creat o bere „energizantă” numită Never Mind The Anabolics.

Băutura-afrodisiac va fi lansată oficial duminică și conține o serie de substanțe interzise la Jocurile Olimpice care au loc în această perioadă la Londra.

Berea disponibilă în ediție limitată va putea fi găsită la orice pub Brewdog, dar și online. Aceasta conține creatină, guarana, fructe goji, nucă de kola, gingko, ceai matcha, pudră de maca și steroizi.

Never Mind The Anabolics a fost creată ca manifest al celor de la Brewdog împotriva sponsorizărilor corporatiste care domină Jocurile Olimpice.

Sebastian Coe vs. Never Mind The Anabolics

Organizatorii Jocurilor Olimpice au încercat și în acest an să elimine campaniile de marketing neoficiale legate de eveniment.

Șeful JO Sebastian Coe a amenințat că va interizce tricourile cu Pepsi pentru a proteja imaginea sponsorilor oficiali, Coca Cola.

James Watt, cofondatorul Brewdog, a declarat: „Se pare că o bere care include ingrediente energizante nu este ilegală, însă fără îndoială că naște controverse. Never Mind The Anabolics este ca un ghimpe în coasta unei bestii corporatiste, iar comunitatea noastră le arată sponsorilor oficiali de la JO degetul mijlociu în cel mai frumos mod cu putință”.