Bergodi antrenor, Iorgulescu presedinte

Apropo.ro / 19.03.2008, 14:52
Bergodi antrenor, Iorgulescu presedinte
Fathi Taher doreste sa il numeasca in functia de antrenor principal pe Cristiano Bergodi, iar in functia de presedinte executiv pe Gino Iorgulescu

Dupa ce Fathi Taher va prelua Rapidul, acesta doreste sa il investeasca in functia de antrenor principal pe italianul Cristiano Bergodi, iar in functia de presedinte executiv pe Gino Iorgulescu, fostul conducator de la FC National.

Desi Bergodi a parasit Giulestiul in conditii nu tocmai amiabile, fiind dat afara de Copos pentru rezultate nesatisfacatoare, italianul nu ar exclude o revenire la Rapid

„La Rapid nu m-au tratat cum trebuie, nu s-au purtat bine cu mine. Am plecat cu probleme. Dar o sa vedem ce se intimpla. Am spus si la plecarea mea ca timpul va decide daca ma voi intoarce sau nu. Daca ramin fara antrenor, nu pot sa exclud Rapidul. Eu sint liber acum si nu exclud nimic. Daca cei de la Rapid m-ar vrea din nou, trebuie discutat. Trebuie puse foarte bine la punct niste lucruri pentru a accepta. Pentru ca eu am plecat rau de acolo. Dar acum Rapid are antrenor, iar eu n-am vorbit cu nimeni“, a declarat Bergodi pentru Cotidianul.

Chiar daca Gino Iorgulescu are in acest moment probleme cu DNA-ul datorita vanzarilor de jucatori de la FC National la Poli Timisoara, preluarea unei functii de conducere la Rapid este foarte probabila, mai ales ca actualalul presedinte executiv, Constantin Zotta, nu este pe placul viitorului actionar majoritar.