Bergodi: Nu plâng dupa Daniel Niculae

Apropo.ro / 01.09.2007, 14:23
Bergodi: Nu plâng dupa Daniel Niculae
Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, ca nu "plânge" dupa transferul ratat al atacantului Daniel Niculae, deoarece considera ca are un lot capabil sa obtina performante chiar si în componenta actuala. "Nu sunt dezamagit. E normal, era un jucator important, a

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, ca nu „plânge” dupa transferul ratat al atacantului Daniel Niculae, deoarece considera ca are un lot capabil sa obtina performante chiar si în componenta actuala.

„Nu sunt dezamagit. E normal, era un jucator important, a facut multe lucruri bune la Rapid, era un conducator. Dar eu am mare încredere în grupul actual. Nu plâng dupa nimeni, mergem înainte. Avem un grup cu care se poate face performanta. Evident, as mai dori un fundas central, dar nu cred ca va sosi nimeni. În România se obisnuieste sa se plânga atât de mult daca nu vine un jucator. Nu îmi place, eu am alta mentalitate. Am multa, multa încredere în jucatorii mei, sunt seriosi, sunt dispusi la sacrificii. Le dau mai multe sanse jucatorilor din grup sa joace si sa-si demonstreze valoarea”, a spus Bergodi.

Tehnicianul rapidist a comentat si plecarea de la club a fostului director sportiv Viorel Moldovan. „Cred ca a avut, probabil, un rol marginal, nu unul important, asa cum credea el. Cred ca voia sa participe mai mult, sa se exprime mai mult din punct de vedere profesional, dar probabil nu s-a întâmplat asa. Am avut relatii bune cu Viorel, îmi pare rau ca a plecat, dar viata merge înainte. Poate va merge director sportiv la alta echipa sau va fi antrenor”, a punctat Bergodi.