Besa feat. Mattyas lansează „Amelia”, un hit românesc via Albania

De: Nicoleta Nicolae / 13.02.2015, 08:00
Besa feat. Mattyas lansează
Carismatica artistă din Albania, Besa, şi talentatul Mattyas, au lansat single-ul “Amelia”, pe cât de senzual, pe atât de incitant.

Cu farmecul său năucitor, artistă aduce un omagiu iubirii care acaparează, fascinează şi reuşeşte să rescrie un întreg univers, plin de pasiune şi emoţii.

Videoclipul o prezintă pe Besa într-un cadru sexy şi plin de culoare. Filmările au avut loc atât în România, cât şi în Albania.

Besa se bucura de o mare popularitate în ţara sa natală, Albania, dar şi în Macedonia şi Kosovo. Artista şi-a trecut în palmares numeroase premii obţinute la diverse concursuri şi festivaluri de muzică.

În România, aceasta s-a remarcat odată cu participarea la etapa naţională a Eurovisionului, unde a ajuns până în semifinale cu piesa “Nothing’s gonna change”. Ea a mai lansat un featuring cu DJ-ul LLP, “Burning’, iar “Folie” a devenit rapid un hit internaţional.

Besa reuşeşte să aibă de fiecare dată apariţii de neuitat, având concerte în deschiderea unor artiştii de calibru că The Rasmus, Scorpions, Rainbow, One Republic sau Manu Chao.

Mattyas este un artist care a evoluat constant, fiind întotdeauna deschis provocărilor noi. În 2010 s-a remarcat cu single-ul „Secret Love”, iar apoi nu s-a mai oprit din drumul către succes: „Missing You” şi „Mi Amor” au făcut impresii frumoase în rândul publicului.

Videoclipul piesei “Amelia” este regizat de Florin Babei, iar Directorul de imagine este Alexandru Popescu.