Besiktas îi datoreaza lui Pancu aproape 200.000 de dolari

Apropo.ro / 25.06.2004, 10:14
Besiktas îi datoreaza lui Pancu aproape 200.000 de dolari
Clubul Beșiktaș are datorii de 150.000-200.000 de dolari fața de jucatorul Daniel Pancu, care nu vrea sa revina la aceasta grupare daca problemele financiare nu îi vor fi rezolvate, a declarat, joi, agentul FIFA Victor Becali. "Pancu nu s-a prezentat la lot. El va întîrzia

Clubul Beșiktaș are datorii de 150.000-200.000 de dolari fața de jucatorul Daniel Pancu, care nu vrea sa revina la aceasta grupare daca problemele financiare nu îi vor fi rezolvate, a declarat, joi, agentul FIFA Victor Becali.

„Pancu nu s-a prezentat la lot. El va întîrzia cîteva zile pentru a vedea daca îi se vor plati banii care i se datoreaza”, a spus Becali, care a precizat ca fotbalistul român a primit oferte de la cluburile Șahtior Donețk, Valencia, Chelsea și Lazio Roma.

Cotidianul „Fanatik” noteaza ca Pancu a anunțat deja conducerea clubului Beșiktaș ca nu vrea sa revina la Istanbul. „Pancu nu raspunde la telefoanele oficialilor clubului, care spun ca gruparile interesate sa-l achiziționeze vor trebui sa achite clauza de reziliere stabilita de cei de la Beșiktaș, deoarece românul mai are doi ani de contract”, se menționeaza în jurnalul turc. 

„Fanatik” scrie ca Beșiktaș a primit pîna în prezent doar o oferta pentru Daniel Pancu, de la clubul Șahtior Donețk, nu și de la gruparile Valencia, Chelsea și Lazio Roma.  

Mediafax