„Best of” 3 Sud Est – de lux

Apropo.ro / 09.03.2008, 09:00
Cea mai longeviva trupa dance din Romania, 3SE, a lansat albumul "Best Of", la inceputul acestui an. Acum a aparut si o editie de lux!

Cea mai longeviva trupa dance din Romania, 3SE, a lansat albumul „Best Of„, la inceputul acestui an.

Trupa, care a vandut mai mult de un million de albume si care a dat de cele mai multe ori tonul in muzica romaneasca, a celebrat, astfel, un deceniu de cariera prin lansarea unui material consistent: un CD+DVD (cu 19 piese si 15 videoclipuri, toate super-hiturile 3 Sud Est).

La putin timp dupa acest eveniment, Cat Music lanseaza special pentru colectionari o editie limitata, de lux, a acestui „Best Of”. Pe langa toate hit-urile celei mai longevive trupe dance din Romania stranse pe acelasi album, bonusul il constituie includerea celui mai nou videoclip al trupei: „Vorbe care dor”! Single-ul a stat de 16 saptamani in topul Nielsen, fiind Number One de patru saptamani.

In regia lui Dragos Buliga, videoclipul acestui super-hit a fost filmat in studiourile Atlantis din Bucuresti. Filmarile s-au derulat pe parcursul unei zile intregi (de la sapte dimineata pana la patru a doua zi dimineata), iar camera a fost tapetata cu fotografii (copii alb-negru) realizate de echipa de productie, dupa 150 de mostre puse la dispozitie de membrii trupei.

„Amintirile”, „Clipe”, „Vreau sa te uit”, „De dorul tau”, „Cu capu-n nori”, „Alaturi de ingeri’, „Iubire”, „N-ai crezut in mine” si multe alte hituri sunt disponibile, in varianta audio si video, pe acelasi material – „Best Of 3SE – Editie de lux”, la pretul de 25 de lei .

Iti plac baietii de la 3SE? O sa iti cumperi acest nou material discografic?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!