B’ESTFEST 2013: Se pun în vânzare biletele de o zi și voucherele de camping

Apropo.ro / 01.03.2013, 09:45
B'ESTFEST 2013: Se pun în vânzare biletele de o zi și voucherele de camping
Organizatorii B'estfest, festivalul care se va desfășura între 5 și 7 iulie, în comuna Tunari, pun vineri în vânzare biletele de o zi și voucherele de camping.

Prețul unui bilet pentru o zi de festival este de 70 de lei, până la data de 31 iunie, urmând ca în perioada 1 – 7 iulie biletele să fie disponibile la prețul de 99 de lei, în rețeaua magazinelor de specialitate, precum și la casa de bilete amenajată la intrarea în spațiul B’estfest Park, pe durata festivalului. Abonamentele vor rămâne la prețul din perioada „early bird”, respectiv 150 de lei, până la data de 31 iunie, în intervalul 1 – 7 iulie fiind disponibile la prețul de 199 de lei.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Biletul de o zi asigură intrarea în zona de festival o singură dată, însă cei care doresc să poată intra și ieși de mai multe ori din B’estfest Park își pot face un upgrade la bilet direct în ziua evenimentului, de la poartă, achitând încă 20 de lei. Pentru cei interesați de camping în B’estfest Park este necesară achiziționarea unui voucher de camping, disponibil la prețul de 20 de lei până la data de 31 iunie, respectiv 40 de lei dacă este achiziționat în perioada 1 – 7 iulie.

Abonamentele pe toate cele trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singură zi (70 de lei) și voucherele de camping (20 de lei) se găsesc în presale atât online, pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

B’estfest Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5 – 7 iulie, fanii având șansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediției din 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B’estfest Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro și www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Printre primii artiști care au confirmat prezența la festival se numără tânărul DJ Joker (5 iulie), Tiamat (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and Status live, Enter Shikari, Soilwork și Friction (7 iulie).