Bestfest ne aduce Manowar

Apropo.ro / 04.11.2008, 14:42
Bestfest ne aduce Manowar
"Cea mai zgomotoasa trupa din lume", Manowar, va concerta la Bucuresti pe 5 iulie 2009, la Bestfest

Calendarul muzical al anului viitor se apropie ca valoare celui de anul acesta si speram sa nu se limiteze la atat.

Cea de-a treia editie a Bestfest se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie 2009. Ultima zi a festivalului, dedicata fanilor muzicii rock, va avea drept cap de afis legendara trupa heavy-metal Manowar!

Formata in prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan si Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, "cea mai zgomotoasa trupa din lume". Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar au lansat 10 albume de studio, 3 albume live, precum si numeroase single-uri, EP-uri, compilatii si DVD-uri, atragandu-si un numar impresionant de fani.

Tudor Daescu ne aprinde imaginatia, anticipand prezenta Sting, Depeche si, posibil,  ACDC. Pana la o confirmare oficiala, ramanem cu speranta

Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie au fost puse in vanzare de luni, 3 noiembrie, si pot fi achizitionate la pretul de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.