B’estfest Summer Camp 2014 se mută la Mogoșoaia

De: Gabriela Voicu / 06.11.2013, 17:30
B'estfest Summer Camp 2014 se mută la Mogoșoaia
Ediția B'estfest Summer Camp din 2014 se va desfășura pe domeniul Palatului Mogoșoaia, unde fanii festivalului se vor bucura de trei zile de muzică live și distracție, în perioada 31 iulie - 2 august.

Ediția B’estfest Summer Camp din 2014 se va desfășura pe domeniul Palatului Mogoșoaia, unde fanii festivalului se vor bucura de trei zile de muzică live și distracție, în perioada 31 iulie – 2 august, informează organizatorii, Emagic.

După trei ediții petrecute în B’estfest Park – Tunari și un nou record de audiență cu peste 28.000 de spectatori într-o zi, cel mai mare festival din România intră într-un nou capitol.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Situată în imediata apropiere a Bucureștiului, Mogoșoaia ascunde un peisaj inedit în care natura și istoria se îmbină perfect, transformând întregul domeniu într-un tărâm de poveste. Fanii B’estfest vor descoperi un peisaj primitor, perfect pentru muzică bună și distracție. Turismul de festival va căpătă la rândul său noi valențe, oferind publicului străin șansa de a admira o adevărată capodoperă arhitecturală, într-un context inedit.

Palatul Mogoșoaia

Decizia de a muta cel mai mare festival de muzică din România pe domeniul Palatului Mogoșoaia a fost îmbrățișată încă de la început de primarul comunei Mogoșoaia, Paul Precup, care, de mulți ani, organizează evenimente cultural-sportive.

Festivalul va păstra principalele atracții cu care și-a obișnuit publicul de-a lungul ultimelor trei ediții, însă totul va fi adaptat noului spațiu. Ediția B’estfest Summer Camp 2014 se va desfășura în perioada 31 iulie – 2 august, iar primele confirmări de artiști, precum și detaliile despre bilete vor fi făcute publice în perioada imediat următoare.