B’ESTIVAL devine B’ESTFEST!

De: Dragos Tanase / 13.12.2007, 14:32
B'ESTIVAL devine B'ESTFEST!
Festivalul B''ESTIVAL isi va schimba numele in B''ESTFEST, din 2008, pentru a se evita confuziile cu Bestival UK si B-Estival Spania.

Notorietatea de care se bucura B’ESTIVAL la nivel international, precum si dorinta de a evita orice posibila confuzie care s-ar putea crea in industria muzicala intre B’ESTIVAL Romania, Bestival UK si B-Estival Spania i-au determinat pe organizatorii de la Emag!c Entertainment sa schimbe numele festivalului din B’ESTIVAL in B’ESTFEST.

Evident ca si noul site oficial va fi de acum www.bestfest.ro, unde vor fi facute publice numele primilor artisti internationali confirmati pe afisul festivalului, precum si informatii legate de bilete.

Succesul primei editii a B’ESTIVAL – 9 artisti de top ca headlineri, 50.000 de participanti, duetul “monstrilor” Marilyn Manson si Alice Cooper – a atras atat atentia presei internationale, cat si a celor mai importante asociatii muzicale din Europa.

Anul acesta, B’ESTIVAL a fost invitat sa devina membru al comunitatii Yourope, asociatia in care sunt inscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene (printre care si Exit Serbia, Lowlands Olanda sau Rock’n’Coke Turcia).

Tot in 2007, B’ESTIVAL a fost inscris in programul ETEP (European Talent Exchange Program), care se ocupa de promovarea tinerilor artisti europeni in cadrul festivalurilor internationale de top.

“Intentionam sa transformam acest festival intr-unul dintre cele mai apreciate festivaluri din Europa, si este necesar sa-l individualizam la nivel international, sa-i conturam o imagine proprie. Din acest motiv, am luat decizia de a-l redenumi B’ESTFEST, incepand chiar cu editia din 2008”, a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment.

B’ESTFEST 2008 se va desfasura in zilele de 4, 5 si 6 iulie, in cadrul complexului Romexpo.

Acelasi organizator ii va aduce la Bucuresti pe Kylie Monogue (17 mai 2008), Lenny Kravitz (pe 26 iulie 2008), si pe englezii de la Iron Maiden (4 august 2008).