Betamuro – trei curele intr-una singura

Apropo.ro / 18.07.2006, 12:35
Betamuro - trei curele intr-una singura
Un concept unic in lume si brevetat este disponibil acum si in Romania - Betamuro - o curea din piele cu ornamente care pot fi schimbate oricand permitand astfel obtinerea unei curele asortate mereu. Adresata tuturor celor ce vor sa fie trendy, sa aiba cele mai noi accesorii de pe piata,

Un concept unic in lume si brevetat este disponibil acum si in Romania – Betamuro – o curea din piele cu ornamente care pot fi schimbate oricand permitand astfel obtinerea unei curele asortate mereu.

Adresata tuturor celor ce vor sa fie trendy, sa aiba cele mai noi accesorii de pe piata, cureaua este rezultatul implementarii unui concept total nou ce este pe cale sa schimbe total modul in care se asorteaza cureaua la vestimentatia de zi cu zi. Designul acestei curele este unic in lume si brevetat.

Ornamentul detasabil poate fi schimbat cu altul oricand, oriunde, ori de cate ori se doreste; este elementul curelei ce permite cel mai bine exprimarea personalitatii, sentimenteleor si a starii de spirit a celui ce o poarta. Sistemul de schimbare a ornamentului este simplu si usor de folosit.

Betamuro.ro ofera detalii despre concept, imagini ale modelelor disponibile si posibilitatea de a face comenzi selectand exact elementele cautate: o anumita culoare de curea, o anumita culoare de catarama si fireste cele trei ornamente gratuite din lista de elemente decorative existente.