Beth Hart, pe urmele lui Dracula

De: Nicoleta Nicolae / 17.07.2015, 07:00

Beth Hart, pe urmele lui Dracula
Beth Hart va ajunge la Bucureşti pentru concertul de pe 21 iulie de la Sala Palatului, pe care îl aşteaptă cu nerăbdare şi mărturiseşte că i-ar placea foarte mult să ajungă în Transilvania.

“Sunt foarte nerăbdătoare să ajung în România. Sunt interesată de Dracula, cred că multă lume spune asta când vine în România. Vreau foarte mult să merg în Transilvania, cred că e foarte tare zona aceasta! Este foarte multă istorie acolo”, spune Beth Hart.

Pasionată de călătorii şi de culturile şi civilizaţiile ţărilor unde ajunge cu concertele sale, cântăreaţa americană a dezvăluit că aplică o metodă foarte simpla pentru a-i cunoaşte mai bine pe oameni – îi place să mănânce alături de ei: “Îmi place foarte mult când ajung într-o ţară în care nu am mai fost niciodată să mănânc mâncare tradiţională. Să stau la masă cu localnicii şi să mănânc cu ei. Cred că asta este o cale foarte simplă să înveţi ceva despre acea ţară într-un timp foarte scurt. E foarte cool să stai de vorbă cu oamenii din locurile în care ajungi pentru prima dată şi să mănânci cu ei! E uimitor ce legătură se creează prin lucrul ăsta atât de simplu!”, mai spune Beth Hart.

Iubitorii de blues-rock şi fanii din România ai lui Beth Hart vor putea avea şi ei parte de această experienţă cu totul specială la concertul din 21 iulie, de la Sala Palatului. Spectacolul va începe la ora 19.00, iar în deschidere publicul va putea asculta unele dintre cele mai promiţătoare voci ale momentului, Esther Nico.

Biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.