Beth Hart va cânta, în premieră, la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 11.03.2015, 16:00
Beth Hart va cânta, în premieră, la Bucureşti
Artistă ovaţionată la scenă deschisă de Barack Obama şi de Buddy Guy, Beth Hart, vocea care “opreşte timpul în loc”, va cânta pe 21 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti.

 

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală, nominalizata la Premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină şi premii muzicale pentru albumele şi pentru vocea sa, va concerta pentru prima dată în România, pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitaţia VreauBilet.ro.

Artistă cu viaţa de film şi voce despre care se spune că “opreşte timpul în loc” şi “este obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viaţa”, considerată un mix vocal între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va aduce la Sala Palatului un show care în toată lumea se desfăşoară cu casa de bilete închisă.



Beth Hart care consideră că nu există act artistic fără demoni şi agonie, a reuşit printr-o reprezentaţie live de câteva minute în 2012, la Kennedy Center Honors, să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe preşedintele Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, şi el prezent la eveniment şi cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea că răbufnire a unui trecut tumultuos şi plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash, alături de care a concertat în întreaga lume şi a lansat albume vândute în număr record.
    
Beth Hart a fost comparată că excese, dramă, talent şi genialitate cu Amy Winehouse şi Janis Joplis pe care a şi întruchipat-o în musicalul “Love, Janis”. Beth Hart mărturiseşte fără ocolişuri de câte ori are ocazia ca a avut de reglat conturi cu mulţi demoni din viaţa ei, a început să consume alcool de tânără, la 13 ani era deja la dezalcoolizare, la 20 de ani când sora sa a decedat din cauza unei complicaţii a virusului HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, a alcoolului, a depresiilor, a deciziilor extreme, a relaţiilor nocive şi a primit şi diagnosticul de bi-polaritate.



Deşi artistă spune că moartea îi părea cea mai la îndemână salvare, se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea, pentru că i-a scos în cale o dragoste nesperată ce a împlinit-o şi a salvat-o.

Într-una din crizele ei cauzate de droguri, aflată în agonie şi-a privit iubitul plângându-i în braţe şi a gândit că atâta timp cât există un om atât de bun care o iubeşte, cu siguranţă există şi în ea ceva bun dincolo de toţi demonii pe care îi simţea copleşind-o. Beth Hart îşi strigă eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunţându-şi publicul de la Royal Albert Hall din Londra ca a împlinit 13 ani de libertate şi viaţa fără droguri.

Artistă sexy cu voce vibrantă, în vârstă de 43 de ani, a fost decoperita de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff în timp ce cântă pe străzile din LA şi doar câteva săptămâni au trecut de atunci până la primul său album lansat şi plasat pe primele locuri în lume în topurile de blues.



Producătorii muzicali şi artiştii mari care au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei au declarat public acelaşi lucru – că artistă are o voce inspirationala care te transformă şi te poartă până în cele mai adânci sfere ale sufletului uman.

Pe 21 iulie, la Sala Palatului, romanii vor face cunoştinţă cu artistă care, după reacţiile tuturor celor care au auzit-o live, cucereşte de la primele note cantate.

BILETE

Organizatorii evenimentului, VreauBilet vor pune în vânzare biletele pentru concertul Beth Hart pe 13 martie, iar cei care vor cumpăra bilete până în dată de 26 martie, vor avea o reducere de 15% din preţul biletelor care se pot cumpăra pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

După perioada de reducere, preţurile întregi ale biletelor încep de la 120 de lei şi ajung până la 270 de lei la categoria VIP.