Bethesda Softworks lucrează la „The Elder Scrolls Online”

Apropo.ro / 04.05.2012, 12:00
Bethesda Softworks lucrează la
Producătorii celebrei francize The Elder Scrolls au anunțat că lucrează la un nou proiect, dorind să intre și pe piața jocurilor MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game).

Franciza „The Elder Scrolls„, cunoscută pentru campaniile sale single player precum Morrowind, Oblivion sau, cel mai recent, Skyrim, va trece în 2013 și pe varianta online.

Conform unui interviu acordat publicației Game Informer, Bethesda Softworks a anunțat că The Elder Scrolls Online se dorește a fi la fel de complex în modul online cât și predecesorii săi.

Varianta MMO va include facțiuni, conflicte „player-vs-player”, lupte masive de tip „open-world warfare” și multe alte opțiuni.

Povestea va avea loc cu un mileniu înaintea Skyrim, iar directorul proiectului, Matt Firor, a declarat că echipa sa lucrează la cel mai tare MMO de până acum, care să fie demn de reputația francizei.

Având în vedere succesul episodului Skyrim și de concurența oferită de alte titluri precum World of Warcraft, Lineage 2, Aion sau Eve Online, nu va fi un proiect ușor de realizat.