Beția cruntă l-a lăsat cu un sughiț timp de doi ani

De: Carmen Ulian / 24.01.2015, 14:00
Beția cruntă l-a lăsat cu un sughiț timp de doi ani
Daniel este bărbatul care a avut cel mai mult de suferit după o beție cruntă. Timp de doi ani după a sughițat continuu.

Irlandezul Daniel Calvin, 38 de ani, nici nu bănuia ce avea să urmeze când a plecat să se distreze cu prietenii. Viața i s-a dat peste cap complet, după beție.

A început să sughițe, și a ținut-o așa, zi și noapte, timp de doi ani. A avut parte de multe momente stânjenitoare în toată această perioadă, și a ajuns să doarmă singur, fără soție.

Afecțiunea a apărut într-o dimineață din 2011, după o noapte plină de băuturi alcoolice. Se declară un băutor normal și nu se aștepta să pățească așa ceva. De atunci a încercat fel și fel de tratamente, dar nimic nu a funcționat.

Daniel a declarat că îi era greu să bea sau să mai mănânce, căci la fiecare trei secunde începea să sughițe.

Cu toate problemele, irlandezul a reușit să-și păstreze locul de muncă ca inginer software. Colegii îl tolerează, căci s-au obișnuit cu el.

Daniel Calvin a crezut că băutura este de vină, dar medicii cred că este vorba de o problemă mai serioasă. I-au făcut două endoscopii, computer tomograf, i-au recomandat o dietă, i-au administrat calmante și l-au pus să consulte un chiropractor. Din nefericire tot nu s-a găsit cauza. Recent, Daniel a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, care ar putea fi o cauză (boala afectează și creierul), nu există leac pentru ea, astfel că va trebui să suporte sughițul toată viața, dacă nu se va găsi vreun remediu minune. Neurologul lui Daniel i-a prescris un medicament pentru schizofrenie, care i-a mai calmat starea. Nu mai sughiță continuu, ci are episoade la câteva zile.