Betis i-a oferit lui Adi Ilie un contract pe patru ani

Apropo.ro / 19.02.2002, 12:37
Betis i-a oferit lui Adi Ilie un contract pe patru ani
Agenția de știri Onefootball a anunțat, citîndu-l pe agentul Ioan Becali, ca gruparea Betis Sevilla i-a propus un contract pe o perioada de patru ani atacantului român al echipei CF Valencia, Adrian Ilie. "Clubul Betis Sevilla este interesat de Adrian Ilie, dar mai avem

Agenția de știri Onefootball a anunțat, citîndu-l pe agentul Ioan Becali, ca gruparea Betis Sevilla i-a propus un contract pe o perioada de patru ani atacantului român al echipei CF Valencia, Adrian Ilie.

„Clubul Betis Sevilla este interesat de Adrian Ilie, dar mai avem mult de negociat. Este prea devreme pentru a confirma vreo înțelegere”, a declarat Becali pentru Onefootball.

Potrivit agenției citate, Ilie ar putea avea la Betis Sevilla un salariu de de aproximativ 1,2 milioane de dolari pe sezon.

„Vreau sa am mai multe oferte, dar este bine ca echipa Betis s-a aratat prima interesata. Au existat oameni care au vrut sa-mi îngroape cariera în urma cu cîteva luni, dar le-am demonstrat ca sînt destul de bun pentru a juca în Spania sau în orice alt campionat din Europa”, a declarat Adrian Ilie. Potrivit Onefootball, atacantul român susține ca oferta de la Betis Sevilla demonstreaza ca este înca iubit în Spania.

Contractul lui Ilie cu CF Valencia expira la finalul acestui sezon, iar responsabilii clubului nu intenționeaza sa-i propuna jucatorului un nou acord.

Sursa:www.mediafax.ro