Beyonce a anunțat turneul „The Mrs. Carter Show World Tour” pentru 2013

De: Gabriela Voicu / 05.02.2013, 12:00
Beyonce a anunțat turneul
Beyonce va pleca într-un turneu mondial care include peste 50 de show-uri, dintre care 24 sunt în Europa. Va concerta artista și în București?

Beyonce este pe val! După prestația energică de la Super Bowl, artista a anunțat că va pleca într-un turneu mondial care include peste 50 de show-uri, dintre care 24 vor fi in Europa.

Noul turneu mondial din cariera lui Beyonce se numește „The Mrs. Carter Show World Tour” și va debuta pe 15 aprilie la Kombank Arena din Belgrad.

Din păcate, România nu se află pe harta destinațiilor lui Beyonce, artista urmând totuși a fi prezentă în împrejurimi, la Belgrad și Bratislava.

Pe 24 și 25 aprilie, Beyonce va concerta la Paris, iar între 29 aprilie și 3 mai va cânta la O2 Arena din Londra, unde va petrece patru zile. Pe 22 mai va cânta la Munchen, pe 24 mai la Berlin, iar pe 29 mai la Stockholm.

În SUA, turneul va debuta pe 28 iunie în Los Angeles, iar diva va ajunge apoi în Atlanta, Houston, Toronto și Boston. A doua parte a turneului care va dura un an va include America Latină, Australia și Asia.

Surse din managementul cântăreței au declarat că „The Mrs. Carter Show World Tour” va fi cel mai spectaculos turneu din cariera lui Beyonce. AICI puteți vedea programul complet.