Beyonce a lansat un clip nou, în scop umanitar (Video)

De: Gabriela Voicu / 20.08.2012, 14:00
Beyonce a lansat un clip nou, în scop umanitar (Video)
Cântăreața Beyonce a "donat" un videoclip Organizației Națiunilor Unite (ONU), cu prilejul Zilei mondiale pentru asistență umanitară.

Organizația Națiunilor Unite (ONU) a primit pe internet peste un miliard de mesaje de sprijin, cu prilejul Zilei mondiale pentru asistență umanitară, sub patronajul cântăreaței americane Beyoncé.

Beyoncé Knowles a lansat, ieri, un videoclip pentru piesa „I Was Here”, pe care l-a făcut cadou ONU pentru o campanie de sensibilizare față de munca depusă de organizațiile umanitare în întreaga lume.

„Ediția 2012 a Zilei mondiale pentru asistență umanitară reprezintă un moment istoric pentru rețelele sociale cu peste un miliard de mesaje de speranță”, potrivit unui comunicat al ONU.

Secretarul general adjunct la ONU pentru probleme umanitare, Valérie Amos, a salutat „munca uimitoare” a cântăreței pentru cauza asistenței umanitare.

Ziua mondială pentru asistență umanitară marchează din 2008 data la care reprezentantul special al secretarului general ONU în Irak, Sergio Vieira de Mello, și alți 21 de colegi și-au pierdut viața, pe 19 august 2003, la locul de muncă, într-un atentat cu bombă asupra sediului din Bagdad al Națiunilor Unite.