Beyonce a lansat un nou album pe iTunes

De: Gabriela Voicu / 13.12.2013, 14:00
Beyonce a lansat un nou album pe iTunes
Cu câteva minute înainte de miezul nopții, ieri, Beyonce a lansat al cincilea album din cariera ei solo, care îi poartă numele, exclusiv pe iTunes.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, ieri, Beyonce a lansat al cincilea album din cariera ei solo, care îi poartă numele, exclusiv pe iTunes. Pentru acest material ea a colaborat cu Jay-Z, Drake, Frank Ocean și chiar și cu fiica ei, Blue Ivy.

Această lansare este unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din ultimii ani care nu au fost anunțate înainte – multe albume sunt anunțate încă din stadiul de producție sau distribuție.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Noul material, care a succedat albumul „4”, lansat in 2011, conține 14 piese ;i 17 clipuri, între care „Drunk In Love”, un feat. cu Jay-Z pe care îl găsiți mai jos sub formă de preview.

Fiecare piesă de pe noul album este însoțită de clip și toate sunt disponibile pe iTunes. „Grown Woman”, o melodie promoțională pe care Beyonce a cântat-o în timpul turneului Mrs. Carter din acest an, apare ca bonus, însă nu este inclusă ca piesă pe album.

De asemenea, albumul cuprinde campanii publicitare, apariții televizate și reprezentații la show-urile de premiere ale lui Beyonce.

Beyoncé – „Drunk In Love” feat. Jay Z

iTunes va avea exclusivitate o săptămână asupra materialului, înainte ca acesta să fie distribuit pe piata de retail începând cu 21 decembrie. Deși Byonce nu a lansat un single oficial care precedă noul ei material, se aștepată ca două piese să fie lansate în curând.

Iată melodiile de pe albumul „Beyonce”:

1. Pretty Hurts

2. Haunted

3. Drunk In Love (feat. Jay Z)

4. Blow

5. No Angel

6. Partition

7. Jealous

8. Rocket

9. Mine (feat. Drake)

10. XO

11. Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche)

12. Superpower (feat. Frank Ocean)

13. Heaven

14. Blue (feat. Blue Ivy)