Beyonce a lansat un nou single, „Break My Soul”, de pe cel de-al șaptelea ei album de studio, „Renaissance” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 21.06.2022, 11:37
Beyonce a lansat un nou single, „Break My Soul”, de pe cel de-al șaptelea ei album de studio, „Renaissance” (Video)

Beyonce a lansat „Break My Soul”, primul single de pe viitorul ei al șaptelea album solo de studio, „Renaissance”, o piesă de dans  produsă de echipa „Single Ladies” formată din Tricky Stewart și The-Dream, cu o linie melodică plină, insistentă și cu un beat hot.

De asemenea, printre compozitori se numără Jay-Z, Adam Pigott (alias BlaqNmilD, care a lucrat cu Drake, Quavo, Megan Thee Stallion și mulți alții), Freddie Ross, alias Big Freedia și scriitorii hitului din 1993 al lui Robin S „Show Me Love”.

Melodia a apărut inițial doar pe Tidal – serviciul de streaming deținut în comun cu soțul lui Beyonce, Jay-Z – cu trei ore înainte de ora anunțată de lansare de la miezul nopții și pe Vevo/YouTube o oră mai târziu. Beyonce are o istorie în acest sens: albumul ei „Lemonade” din 2016 a fost disponibil doar pe Tidal timp de trei ani, o mișcare care probabil a costat-o ​​milioane în drepturi de streaming.

Beyonce a anunțat joi dimineața că albumul mult așteptat va sosi pe 29 iulie. Conform surselor publicației Variety, albumul va conține atât piese dance, cât și piese country, cu contribuții ale compozitorului de succes Ryan Tedder. De asemenea, se spune că este implicat și Raphael Saadiq, care a creat hituri pentru Mary J. Blige, D’Angelo, Stevie Wonder, John Legend și Andra Day și a fost producător executiv al albumului din 2016 al surorii lui Beyoncé, Solange.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Beyonce va lansa pe 29 iulie viitorul ei proiect „Renaissance”