Beyonce, acuzata ca nu are voce (Video)

Apropo.ro / 24.04.2009, 08:00
Beyonce, acuzata ca nu are voce (Video)
Beyonce Knowles sau Fierce, mai nou, a fost luata peste picior de anumite persoane care nu credeau ca ea poate canta live.

Cunoscuta cantareata Beyonce Knowles sau Sasha Fierce, mai nou, a fost luata peste picior de anumite persoane care nu credeau ca ea poate sa cante live.

Realizatorul de emisiuni radio Howard Stern i-a facut o farsa divei, distorsionand piesa "If I Were a Boy". Si de aici a plecat totul…(vezi video)

Beyonce le-a spus tuturor ca toata lumea a auzit-o cantand, iar ce fac ei este doar o gluma rautacioasa. Oricum, a luat aceasta "provocare" ca pe o buna "promovare", deoarece urmeaza lansarea piesei "Halo".

Managerul cantaretei, Mathew Knowles, nimeni altul decat tatal ei, i-a facut "idioti" pe toti aceia care cred ca fata lui nu are voce.

Facand referire la jucatorul american de basket Kobe Bryant, Mathew adauga: "In cei 12 ani de cariera muzicala, nimeni nu a indraznit sa spuna ca Beyonce nu are abilitati vocale deosebite. Ar fi ca si cum ne-am intreba daca Kobe poate executa o saritura superba la cos. Sa le fie rusine".

"Sunt niste impertinenti aceia care cred ca cineva fara voce ar fi fost invitat sa cante in fata presedintelui SUA, Barack Obama, si a Primei Doamne a Americii", a adaugat managerul lui Beyonce.

Â