Beyonce ar putea plăti 3 milioane de dolari despăgubiri

De: Cătălina Matei / 06.11.2014, 10:39
Beyonce ar putea plăti 3 milioane de dolari despăgubiri
Beyonce este acuzată de un artist că ar fi copiat cântecul "XO" după o melodie compusă de acesta şi îi sunt cerute despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari.
Ahmad Javon Lane, care cântă pe post de backing vocal, afirmă că a scris un cântec intitulat „XOXO”, pe care l-a prezentat apoi unui cântăreţ care face parte din trupa care o acompaniază vocal pe Beyonce, potrivit tmz.com. 
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Javon Lane a depus o plângere în instanţă în care o acuză pe Beyonce că a copiat melodia lui în cântecul lansat de vedeta pop, intitulat „XO”. Totodată, bărbatul îi cere cântăreţei despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari, scrie Mediafax.
 
Beyonce Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).