Beyonce are blog: The BeyHive

De: Gabriela Voicu / 24.01.2013, 19:15
Beyonce are blog: The BeyHive
Beyonce a lansat propriul blog de lifestyle, pe care l-a numit "The BeyHive", unde va împărtăși gândurile și va da frâu liber imaginației.

Beyonce a scris pe site-ul ei oficial că a lansat un blog de lifestyle: „The BeyHive Blog este locul în care voi împărtăși cu voi toate lucrurile care mă inspiră și cu care mă confrunt în fiecare zi. Așa cum sunt ele văzute prin ochii mei. Mulți dintre voi realizați filmulețe, pictați – aș vrea să vă arăt lumea pe care voi o creați și cât de mult vă apreciez”.

La categoria „Hotlinks: Ce citesc, ce fac, ce-mi place să port și să ascult”, superstarul a realizat un colaj de imagini care i-au marcat existența în ultima săptămână, potrivit contactmusic.com.

Printre acestea se află un pasaj din lucrarea Rebeccai Slonit, din filmele nominalizate la Oscar „Argo” și „Beasts of the Southern Wild”, lucrări ale artistului Christopher Marley și o pereche de pantofi la modă.

Beyonce și-a făcut blog!

Beyonce ține legătura cu fanii și prin Tumblr și Instagram.

Vedeta în vârstă de 31 de ani este căsătorită cu rapperul Jay-Z, cu care are o fiică născută la începutul anului trecut.