Beyonce, dată în judecată de două fane

De: Carmen Ulian / 03.04.2014, 11:45
Beyonce, dată în judecată de două fane
Două dintre admiratoarele lui Beyonce au dat-o în judecată pe aceasta dintr-un motiv stupid. Află de ce este vinovată vedeta.

Cântăreața Beyonce Knowles a fost dată în judecată de două dintre admiratoarele sale, Raquel Castellanos și Gabriella Davidson, care au fost călcate în picioare de spectatorii nerăbdători să intre la un concert susținut de artista americană în decembrie, la Chicago.

Potrivit filialei locale a postului de televiziune CBS, cele două admiratoare au cumpărat bilete pentru concertul cântăreței Beyonce și au sosit cu câteva ore mai devreme de începerea acestui show, care a avut loc la The United Centre, întrucât doreau să prindă un loc în apropierea scenei.

Pe măsură ce orele treceau, mulțimea a devenit tot mai numeroasă, mai compactă și mai nerăbdătoare să afle când, unde și cum se vor deschide ușile prin care posesorii de bilete ar fi trebuit să intre în The United Centre – nimic din toate aceste lucruri nu ne-au fost explicate„, au declarat cele două admiratoare ale artistei americane.

Atunci când ușile arenei au fost în cele din urmă deschise, mulțimea a fost cuprinsă de frenezie, iar Raquel Castellanos și Gabriella Davidson au fost trântite la pământ și călcate în picioare de ceilalți spectatori și și-au pierdut cunoștința.

Cele două admiratoare au suferit, totodată, fracturi și alte contuzii în urma acestui incident și au ratat concertul, întrucât au fost transportate de urgență la un spital local.

Citește mai multe detalii despre procesul intentat lui Beyonce, pe Mediafax.ro