Beyonce divorțează de Jay-Z?

De: Mia Nicolescu / 17.11.2013, 16:34
Beyonce divorțează de Jay-Z?
Programul aglomerat al celor doi artiști a dus la nașterea unor probleme de comunicare între ei, cărora se pare că nu le mai găsesc rezolvarea.

Deși au afișat întotdeauna imaginea familiei fericite și împlinite, cel mai stabil cuplu de artiști este pe cale să se destrame, potrivit wetpaint.com

La doar cinci ani de la căsătorie, Beyonce și Jay-Z trec printr-o perioadă dificilă, cu probleme atât de mari, încât șansele ca ei să meargă pe drumuri separate sunt din ce în ce mai mari.

Se pare că programul aglomerat și viața lor profesională agitată sunt motivele pentru care cei doi au ajuns în momentul critic.

Jay-Z și Beyonce

Surse din anturajul cuplului susțin că cei doi încearcă din răsputeri să își salveze căsnicia. Astfel că, la începutul lunii noiembrie, în timpul turneului pe care Beyonce l-a avut în Australia, aceasta și Jay-Z s-au bucurat de o mini-vacanță la malul mării. Eforturile lor sunt însă în zadar, iar motivele principale sunt legate de activitatea profesionala a celor doi, care se desfășoară adesea în colțuri diferite ale lumii.

Aceleași surse susțin că Beyonce l-a acuzat pe Jay-Z că nu-și îndeplinește datoriile de soț și tată în măsura în care ar trebui, și că acordă mai multă atenție vieții profesionale.