Beyonce, duet înduioșător cu o adolescentă oarbă (Video)

De: Gabriela Voicu / 12.11.2013, 11:30
Beyonce, duet înduioșător cu o adolescentă oarbă (Video)
O adolescentă de 13 ani, pe nume Sophie Kotkis, a avut parte de surpriza vieții ei la un concert din Perth, Australia, când Beyonce s-a apropiat de ea pentru a cânta împreună.

 

 

A primi un loc lângă scenă la un concert al cântăreței Beyonce nu este la îndemâna oricui, dar a avea șansa de a cânta în duet cu celebra artistă, în calitate de om obișnuit, este chiar o ocazie unică.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

O adolescentă de 13 ani, pe nume Sophie Kotkis, a avut parte de surpriza vieții ei la un concert din Perth, Australia, când Beyonce s-a apropiat de ea pentru a cânta împreună. Situația fetei este specială, ea fiind oarbă, potrivit Daily Mail. În plus, adolescenta are probleme musculare și auditive. În timpul concertului de vinerea trecută, Beyonce a venit lângă Sophie și i-a cerut să cânte alături de ea piesa „Irreplaceable”. Sigur că gestul artistei a impresionat pe toată lumea.

 

Totul a început când sora mai mare a lui Sophie, Ellie, a realizat un clip în care a explicat de ce credea ea că Sophie ar trebui să o cunoască pe Beyonce.

„Ea nu a reușit niciodată să meargă la un concert din motive logistice, așa că am făcut un clip despre Sophie. Chiar dacă a trecut prin nenumărate greutăți, ea a reușit să facă multe lucruri frumoase. De exemplu, a strâns 1.000 de dolari pentru a-i dona unor persoane afectate de scleroză multiplă. Am menționat asta în clip și cred că cineva atât de special ca Sophie merită să cunoască pe cineva deosebit cum ești tu (Beyonce)”, i-a transmis sora lui Sophie cântărăței în clip.

După ce materialul a ajuns la managerul artistei, fata a fost invitată la concertul lui Beyonce din Perth, iar visul ei a devenit realitate. Beyonce și-a rugat fanii să o salute pe Sophie, iar ei i-a cerut să cânte versul „To the left, to the left” din piesa „Irreplaceable”. Puteți vedea momentul înduioșător în clipul de mai sus.